Tuesday, August 13, 2013

Rayaaa *Part 2

Greeting Text
Untuk part 1 nad dah story panjaaaaaaanggg lebar. Part2 , it's time untuk upload gmbar. Sebelum tu, soryy sebab Nad tak boleh upload masa First Raya sebab terlampau busy. Now, baru ada masa. 

For this year, we decided utk pakai merah. *bukan sbb Red Warrior menang okay* 
Boleh tahan lawaa lah :D Tapi, masa pakai tu Nad seriously takut. Tahun ni, Nad raya dkat Lipis and dkat situ banyaaakkk lembu. 

Mana lah tahu tak semena-mena kena kejoo pulak. Dah tak pasai-2 kena raya dkat hospital xD Tapi alhamdulillah, nothing happen. Semuaa pun happy ajoo


Meet my Family ! They're the best :D


My lovely cousins. *Betapa pendeknya Nad =='


Masa pergi beli Ais batu. Ramai sangat orang :)
Sempat snap satu gambar. *Nad pun selit je dkat belakang >.<

Kiteorang stay Lipis until Raya Kedua. Ptg tu balik Cameron utk transit and the next day (Raya Ketiga) we go to Kelate !! 
Dkat situ, tak bnyak snap gambar. Adalah dua tiga . Hihi ;)


Pagi Raya Ketiga :)


My Beutiful Cousins. Pergi Kelate mesti jumpa diorang dulu *Wajib !

p/s : Kalau nak rayaa rumah Nad , bolehh .. Inform dulu tau.
Jangan main terjah je. Hahah xD







 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012