Thursday, April 4, 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

Greeting Text


Greeting :) Memandangkan Nad pun dah laaammmeee tak join any segmen or giveaway, so this is a great opportunity to join. 
The best thing is ! ;

 Owner kepada this giveaway ialah orang yag edit my blog :)
 Hadiah nye sangat Awesome + Worth !
 Rules nye sangat simple. 

Kalau nak menang kena guna cara yang Jujur. So, to prove that Nad follow all the rules, Ta Daahhh !!

 Nad dah ' Join this Site '

 Settle bab Follow :D


 Load hati Kak Mira ;)


 Kenapa Nad nak menang ?!

Sebab yang pertama. Nad nak simpan duit la.. skali boleh memupuk sikap menabung. Yela, slame nie boros sangat. Kalau dapat hadiah ni, hari-2 simpan duit sebab tabung lawa sangat. Sebab kedua. Kalau tak dapat camera canon yang betul-2, tabung pun jadi la.. Nad memang suka gadget cuma tu la.. camera nie mmg part yang susah nak mntk. So, dapat tabung okay la :D Sebab ketiga. Tabung ni kira limited edition. Nad tinggal dekat Cameron so, susah nak dapat barang-2 mcm nie. Nak beli online, my mom tak kasi. Kira proud la dapat simpan barang yg trend skarang nie and limited dekat sini. Btw, dapat membership MHB kan? untung tau.. lepas boleh shopping banyak dekat MHB :D

                                                     *115 patah perkataan. Ikut kiraan Nad la. hee :)

Last Word ; Nad harap boleh menang ! *InsyaAllah













 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012