Saturday, March 16, 2013

Long time ago..

Greeting Text

Greeting J memandangkan dah sebulan Nad tak update and ade dua tiga orang jugak yg tanye knpe lame tak ber update. Sebelum tu, Nad mintak maaf sangat2 tapi bkn ape, Cuma sejak kebelakangan ni Nad busy tapi alhamdulillah… skarang Nad dah free :D

So, first thing first. Pada 4 of Mac hari tu, untuk pengetahuan semuaa.. #cehh . ialah Birthday Nad!! Thanks kpd org2 yang wish Nad.. memandangkan hari tu birthday kita, macam2 lah yg kita buat. First mse kat skolah. Hari tu, ramai orang mcm cakap2 something tau tpi bila Nad tanye knpa n pasai ape, diorg semua tak nak bgtau. Rupa-rupanya diorg buat surprise party untuk Nad. Terharu sangat :D Thanks to my BFFs. Cheese cake okay. Kat Cameron cheese cake mmg mahal. Second thing, Nad actually ade dua cousin yg sambut same hari dgn Nad. One of them belanja my family to KFC.

Hadiah yg Nad dapat from my friends  #Fat #Izzah #Fieqah


yg wearing spect tu.. nme dia Kak Intan. dia lahh yg smbut birthday 
skali dgn Nad :)

Nie nak story nie.. knpe Nad busy.. -.-

First, Nad terlibat dlam MSSD utk memanah. Dua minggu training. Dua minggu tak masuk kelas. Bising ckg2. Nad main dekat Jerantut. Memang best dan memandangkan tu first year kteorg pergi tournament, takde lah bwak balik medal. Tapi kteorg proud sbb at least, dpt no top ten. #Bangga :D

Second, habis je memanah tu, Nad kena enter untuk Karnival Bahasa pulak.. mse tu agak frazz sbb baru je abis memanah kena pergi Karnival pulak. Dah total 3 minggu Nad tak masuk kelas. Untk Karnival tu Nad ambik bahagian Sajak & Syair = Puisi. Alhamdulillah, Nad dpt no 3. Kalau dpt no 1 tu, tak pasal2 kena pergi utk daerah pulak. Dahh.. kena tinggal kelas lagi. 

Third, lepas habis karnival tu.. one more last event yg Nad kena attend iaitu MSSD utk sukan punya. Acara Nad simple je ; lompat kijang. Senang kan? Simple je.. tak payah nak uji stamina bnyk2. Tpi yg best nya Nad boleh masuk kelas sbb Nad nak train sendiri je. So, nilah aktiviti Nad yg tidak membolehkan Nad utk update blog. Sory lah dah mcm karangan dh tulisnyaa.. tapi InsyaAllah habis je last aktiviti nie, Nad akan rajin2 update. Thanks for reading.  
 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012