Wednesday, January 16, 2013

Segment : Bloglist February by Nurhanim-ehier

Greeting Text


*nak join ? click banner :)

Greeting :) Memandangkan Nad pun dah lama sangat tak update entry, kali nie nak buat untuk GA. 
Hadiah dia simple tapi quite interesting..

Jom lah join ! 
Rules nye sangat simple. 

Tag Victim : 

  You

 You


 Nad dah follow blog dan twitter Hanim *sory nad tiada Instagram


 Nad juga dah follow blog and twitter Hanis *once again, sory Nad tiada instagram


Nad dh follow semua terms, harap boleh menang. InsyAllah. *Aminnn












3 comments:

  1. Hi kenapa tak komen di entry tu? kalau nak sah kan penyertaan kena komen di entry ni dgn bagi link entry nad ni http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/01/segment-bloglist-februari-by-nurhanim.html

    thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for reminding me .. nad lupe. hehe

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012