Tuesday, November 27, 2012

Our Time Together

Greeting Text


Hello Ebelibadi *lambai tangan. Hari ni Nad nk share tentang perjumpaan Nad or kita panggil reunion la.. dah lama tak jumpa kawan2 katekan. Kawan2 nie mse sekolah rendah dulu. Yela.. mne tak rindu, semua dah pakat-pakat pergi. So, reunion ni bagi meraikan persahabatan kitaorang. Mula-mula tu, tak ramai yang datang. 5 orang jer termasuk Nad. Sejam kemudian, baru la ramai.. *tapi still tak ramai lagi. Hampir suku kelas la.. Ingat nk main game tpi takde sorang pon bawak bola or anything yang boleh dimain. Kebetulan ada kedai kat situ, kteorang decide nk main tepung !! HAHA :D memang tak dijangka langsung. Nasib baik kteorg semua pakai trek je. Kalau jeans, mane tak seday kann. Mase main tu, ada la kteorg snap-snap gambar tpi tak banyak sebab semua dok sibuk main tepung. Memang tempat tu abis kotor. Kteorg actually main depan public hall. Tiba-tiba, ada plak sorang pak cik nie yang dikenali sebagai tukang pegang kunci hall tu. Jumpa je dia, kteorg terus lari. Dah bla, kteorg main balik. wahaah *kami memang kejam. Dah penat-penat main, kteorg makan cupcakes. Yeayy !! memang kteorg menjerit mcm kanak-kanak ribena. Cupcakes tu kawan Nad yang buat. Memang sodap. Panjang jugak Nad crita yee... Jom layan gambar plak. 

tengok, siap pakai sport shoes lagi. Punya excited. Sport shoes Nad pelik sikit. Hehe

perkenalkan, kiri tu Izzah & kanan tu Damia. 

mase kitaorg have fun. 

*credit gambar to Zainina Damia. 








 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012