Thursday, November 8, 2012

Miss theM

Greeting Text

tup tup , tahun 2012 dah habis. macam tak caye je live as a form 1 dah abis. tahun depan, ade junior plak. ramai org kte, jadi senior nie best sbb dpt buli org. tpi nad lagi prefer jadi junior. happy je .. takde org nk kacau2. klu ade junior nie, susah sikit.. mesti ramai aktiviti diberikan kpd diorg. jelly okay :P so, takkan nk abiskan hujung2 2012 mcm tu je kan.. memandangkan ade seminggu last sblom cuti, kteorg decide nk keluar. kes keluar nie boleh la dikatakan ponteng. kan zaman exam spm dh bermula.. so, every form ade la cuti bergilir tpi yang sedih nye, form 1 tak dapat dengan alasan PBs tak abis ? pphftt -.- yang lagi nad bengang, kelas nad dah abis execpt science tpi tu kan blh buat hari lain. tak pela.. kte mengalah. nk jadikan crita nye, kwn2 nad yng rapat kebanyakkan dri skolah convent tpi kebetulan hari khamis tu hari kecemerlangan skolah diorg dan diorg ajak nad. slmat hari khamis tu xde class cuma program di perpustakaan

mane ade journey yang best tanpa gambar kan ? :D




pagi tu kteorg kumpul kat rumah izzaty dulu 


lepas tu, kteorg jalan kaki same2

on the way nk pegi skolah tu, kteorg singgah breakfast tu kat Hill Station Cafe .. 


lepas tu, terserempak dengan mereka *diorg nie adik beradik yee


dia pon ade :)


nie bestfriend nad, Fatehah <3


nie kes lama sangat tunggu makanan, ape2 pon dia still senyum


fokus pada mulut fat, abaikan mata nad

snap tepi tangga dulu


bersama akak ratu kebaya gituu


nama dia Wan. 


nie skolah lama diorg.. cantik kan ?


abaikan ape yang nad pegang . HAHA


mereka comel !


kteorg best friend forever !



makanan tu, kami share okay





hope 2013 still the same :)



















No comments:

Post a Comment

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012